WeBarge is een onafhankelijke barge operator binnen de haven van Antwerpen voor de binnenvaart.

 
 

Van containertransporten tot breakbulk, van projectlading tot door-to-door delivery. Met de klant als middelpunt, biedt WeBarge een snelle en efficiënte shuttle service aan waarbij alle containerterminals dagelijks aangelopen worden. Sinds december 2015 is WeBarge bekend in de transportwereld. Voorheen werden de activiteiten onder de firma MCC uitgevoerd.

Onze klanten kenmerken ons als een communicatief vaardig bedrijf die goede service hoog in het vaandel heeft staan. WeBarge begeleidt klanten actief voor, tijdens en na het transportproces. Met behulp van het ‘booking portal’ beheert u op eenvoudige wijze uw zendingen of containers, real-time.

 

Met het platform Leftbank Solutions heeft WeBarge een oplossing kunnen bieden aan een ieder die geconfronteerd werd met de toenemende congestie op Linkeroever en de Antwerpse ring, evenals collega barge operators die tegen lange wachttijden aanlopen in de Antwerpse haven.

 

 
 
over-ons-3.jpg

Normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel.

 
 
 

WeBarge handelt volgens normen en  waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij handelen met integriteit, betrokkenheid en respect. Als klant staat u centraal in onze organisatie. Onze wereld staat niet stil. Eerlijk en oprecht informeren wij u vanuit onze deskundigheid over de mogelijkheden die er zijn en over de voortgang van uw transport.