WeBarge is gespecialiseerd in het verzorgen van watergebonden transporten.

De focus is gelegd op onze kernactiviteit; het efficiënt organiseren en veilig uitvoeren van containertransporten, zowel binnen de haven van Antwerpen als daarbuiten. Het vaarschema laat toe dat onze moderne en omvangrijke vloot dagelijks alle containerterminals van Antwerpen kunnen aanlopen.

Naast haar gewone trafieken biedt WeBarge ook een dagelijkse barge service aan, genaamd Leftbank Solutions, waarbij containers met bestemming Deurgancdok en Kallo afgezet of opgehaald worden aan Mexiconatie, kaai 311, en vervolgens via binnenvaart vervoerd worden naar kaaien 1700, 1742, 1333 en 1610.

 
 

 
binnenvaart-3.jpg
 

Dagelijkse verzorgen wij shuttles van stouwerijen naar deepsea-terminals, breakbulk transporten en exceptionele transporten. De binnenvaart is snel en betrouwbaar. Op het water gebeuren nauwelijks ongevallen en dubbelwandige schepen zorgen ervoor dat ook gevaarlijke ladingen altijd veilig aankomen. Een binnenschip staat nooit in de file en ondervindt nauwelijks hinder van de weersomstandigheden. Wij zien het transport als een volledig geheel en bieden op maat gemaakte transporten aan. Voor elk type lading is er een geschikt schip.

 
 
 
 

WeBarge maakt gebruik van een nieuw systeem, Cofano, dat ondersteuning biedt aan het gehele proces van intermodale containertransport tussen zeehaven en de uiteindelijke eindbestemming. Dit betekent voor u als klant dat u de mogelijkheid wordt geboden om met een login uw eigen boekingen te plaatsen, deze zien ingepland te worden en een automatische laad-en losbevestiging te ontvangen, evenals een factuur gebaseerd op de effectieve laad- en loslijsten.

binnenvaart-4.jpg

 
 

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij relaties op kunnen bouwen met betrouwbare partners, waardoor wij onze flexibiliteit vergroten en uw transport onze garantie is.

 
 

 
binnenvaart-1.jpg
binnenvaart-2.jpg
 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.